Intrebări frecvente

Deoarece suntem interesați ca tu să fii informat in orice moment in care accesezi serviciile noastre si utilizezi pagina de internet www.moaradefoc.ro, îți prezentăm in continuare detalii despre modul de:

Comenzile se plaseaza online, pe site-ul nostru: https://moaradefoc.ro/livrari-domiciliu/

  • Plata in sistem ramburs – Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii.
  • Plata online prin Netopia Payments

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Netopia Payments, orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso).

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

Livrarea produselor este gratuită în oraș (Zona 1), iar valoarea minimă a comenzii este de 50 lei.

Livrarea produselor este gratuită în Visoianu, Valea adanca, Visanı, Valea ursului, Bucium (pana la plopii fara sot), zona Antibiotice,  comanda minimă este de 100 de lei.

Pentru alte zone de livrare va rugam sa ne contactați:
CONTACT RAPID: 0755 085 565

Zilnic intre orele: 11:00 – 22:00.

Da, am optimizat site-ul pentru a putea comanda ușor și rapid de pe telefonul mobil. Pentru a comanda este suficient să accesezi site-ul nostru, iar platforma se va optimiza automat în funcție de dispozitiv.

Produsele sunt livrate in recipiente de unica folosinta.