Familial

Familial

Pentru rezervare sau pentru mai multe detalii privind organizarea evenimentului dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la următoarele
numere de telefon : 0751.220.924 / 0751.220.925
Moara de foc se ocupa în exclusivitate de evenimentul dumneavoastră. Experiență, răbdare, flexibilitate, profesionalism, promptitudine și suflet.

 

 

Nunti

AICI POVESTEA VOASTRĂ PRINDE CONTUR!

Cu mândrie, vă prezentăm cele trei saloane elegante, pregătite să găzduiască nunta visată, fiecare detaliu reflectând rafinament și eleganță.

Suntem alături de tine pe întreaga durată a organizării evenimentului, oferindu-ți consultanță gratuită pentru a face fiecare moment memorabil. Salonul nostru este o pânză albă ce poate fi transformată după bunul tău plac, pentru a crea atmosfera perfectă.

Alegerea meniului este un pas esențial, iar la Moara de Foc avem o gamă variată de opțiuni, personalizabile în funcție de gusturile tale și ale invitaților tăi. Cu noi, colacul și gaina nasilor sunt oferite gratuit, iar primirea invitaților este desăvârșită cu șampanie și bomboane Raffaello.

Pentru un plus de originalitate, oferim pahare personalizate pentru miri și nasi, iar mirii beneficiază de o ciorbă de potroace gratuită iar pentru restul invitaților avem o reducere de – 20%!

În plus, la Moara de Foc, oferim parcare gratuită, o arcadă fermecată cu flori, covor roșu la intrare și o locație ușor accesibilă pentru toți invitații tăi.

Alege să-ți începi povestea de dragoste la Moara de Foc – unde fiecare detaliu contribuie la un eveniment desăvârșit și unde visul tău devine realitate în cel mai frumos mod posibil. Te așteptăm să descoperi magia nunții tale alături de noi!

Vezi detaliile ce vor da eleganță evenimentului dumneavoastră

 

 

Botezuri

La Moara de Foc, fiecare poveste de familie începe cu o petrecere de botez desăvârșită! Cu bucurie și căldură, vă invităm să sărbătorim împreună acest moment special al vieții voastre.

Meniurile noastre variate și personalizabile vor satisface gusturile rafinate ale invitaților tăi, iar anul acesta aducem un plus de bucurie și culoare fiecărei petreceri de botez! Pentru a transforma evenimentul tău într-un festin vizual memorabil, oferim gratuit baloane cu heliu pentru fiecare masă sau arcadă din baloane pentru poze alături de invitații tăi!

În plus, prezidiul este atent decorat pentru a crea un cadru perfect și plin de farmec . Ne asigurăm că fiecare detaliu contribuie la atmosfera plină de emoție și fericire a petrecerii de botez.

Așadar, lasă-ne să ne ocupăm de detalii și să aducem zâmbete pe fețele invitaților tăi, oferindu-le un spectacol vizual cu baloanele noastre cu heliu. La Moara de Foc, fiecare petrecere de botez devine o poveste magică cu accente de veselie și bucurie!

 

Consultă oferta noastră pentru botez