Meniu de post

Meniu de post

Ciuperci sote 200 gr
(ciuperci, ceapă, lămâie, condiment)
15 lei

Dovlecei și vinete pane cu cartofi copți și salată de varză 200/200/150 gr
(dovlecei, vinete, ou, pesmet, cartofi, varză)
21 lei

Iahnie de fasole cu castraveți murați 400/150 gr
(fasole boabe, ceapă, morcov, mărar, castraveți murați, pastă de roșii, ardei gras)
18 lei

Sărmăluțe cu ciuperci 250/200gr
(ciuperci, orez, ceapă, morcov, sos de roșii, mămăliguță, faină grâu)
18 lei

Fasole bătută cu salată de murături 200/50/50 gr
(fasole, usturoi, ceapă, murături, foccacia)
15 lei

Salată de vinete 250/50gr
(vinete coapte, ceapă, roșii, foccacia)
15 lei

Tocăniță cu ciuperci 450/150gr
(ciuperci, ceapă, ardei gras, mazăre, sos Napoli, castraveți murați)
15 lei

Ciuperci stropite cu vin și usturoi 200/200gr
(ciuperci, vin, usturoi, mămăliguță)
15 lei

Hribi cu smântână și mămăliguță 250/200gr
(hribi, smântână, mămăliguță)
29 lei