Bucataria romaneasca – traditional vs influente


Bucataria romaneasca – traditional vs influente

 

  • Bucataria romaneasca – traditional vs influente
    Daca ar fi sa caracterizam bucataria romaneasca in 2 cuvinte, acestea ar fi “bucate alese” sau
    “… din belsug …”. Diversitatea preparatelor, aromele imbietoare, dar si culorile din platourile puse pe masa,
    fac din bucataria autohtona o sursa de inspiratie, dar si cea mai sincera invitatie la masa. Avantajul
    bucatarilor romani este ca lucreaza in permanenta cu ingrediente proaspete, de calitate si usor de
    preparat.
    La Moara de Foc, bucatarii nostri pun pret pe traditie, dar si inovatie. Tinem cont de calitatea
    produselor, care se transforma usor in preparate autohtone, dar suntem cialis et hypertension deschisi si la influentele altor
    culturi.
    Dupa cum bine se stie, amprenta pusa in decursul anilor pe bucataria romaneasca a fost
    semnificativa. Influentate de traditii, culturi straine, bucatele romanesti au prins un alt contur si un alt
    gust, dar tot timpul pe placul romanilor.
    Noi, la Moara de Foc, tinem cont de parerile clientilor nostri si in decursul anilor, meniurile au
    fost adaptate astfel incat sa satisfaca fiecare dorinta.
    Daca vorbim de influente, putem aminte cele mai notabile:
    – din bucataria turceasca : ciorba de perisoare, sarmalele si in general cialis acheter en pharmacie carnea tocata;
    – din bucataria greceasca: preparatul de musaca, condimentele in general, sosurile;
    – din bucataria bulgara : mancarurile de legume;
    – din bucataria ruseasca : borsurile;
    – din bucataria austriaca : snitel-ul.
    La Moara de Foc , nu am putea alege intre traditional sau celelalte influente, pentru ca noi
    consideram ca fiecare ingredient care ajunge intr-un preparat se imbina in cea mai frumoasa expunere
    ce satisface toate gusturile.
    Ceea ce face diferenta este in esenta, GUSTUL MANCARURILOR.
    De aceea, va invitam la Moara de Foc pentru a degusta cele mai rafinate preparate.

 

+ There are no comments

Add yours